...,aztán eltűnik a migrén

...,aztán eltűnik a migrén
2024.04.22.

A fejünk sokféleképpen fájhat, és szokott is. Ahhoz azonban, hogy migrénnek lehessen minősíteni a fejfájást, a következő jellemzők közül kettőnek kell fennállnia:Közepes vagy erős fejfájás.A fejfájás legtöbbször egyoldali.A fájdalom lüktet, de lehet alapfájdalom, amire rárakódik a lüktető fájdalom.Bármit teszel (például mozogsz, sétálsz) „csak rosszabb lesz”Érzékeny vagy a fényre és zavarnak a hangok.Hányingered van, akár hányhatsz is.Ha már legalább 5 alkalommal volt ilyen tünetegyüttessel (elég, ha a felsoroltak közül kettőt tapasztalsz) érkező fejfájásod, akkor esélyes, hogy migrénnel küzdesz. A migrén gyakrabban sújtja a nőket, mint a férfiakat: 4 migrénes közül 3 nő.

A legelsődlegesebb, hogy látogass el hozzám és tájékoztass mindenről, amit a migrénedről ismersz (ha vezetsz fejfájásnaplót, ha van alkalmazott gyógyszered, megoldásod rá, vagy tudod melyik típusa kínoz, már egy lépéssel előrébb vagyunk) A migrénes fejfájás egyik fő csontkovács terápiáját a gerinc korrekciója jelenti, amelynek célja a testére ható nyomás és stressz csökkentése. A gerinced tele van idegekkel, csontokkal, erekkel, inakkal, izmokkal és szalagokkal, és ha a porckorongjai nincsenek összhangban, az sok problémát okozhat.

Ha ezt a problémát kezeljük, akkor a migréned alacsonyabb fájdalommal járhat majd ,és ritkábban fog jelentkezni. Bárhogy is, biztosan megtaláljuk az okát és a csontkovácsolás segíteni fog.

 

vissza

Ha kérdése van írjon nekünk! 








A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Weboldal példa